Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Britney Spears deelt opnieuw naaktfoto’s

Zangeres Britney Spears heeft nieuwe foto´s in eva-kostuum op Instagram gezet. En dat is niet de eerste keer in afgelopen jaar. Ze zette al een intieme foto op social media waarbij ze haar handen voor haar borsten houdt, nadat ze aandacht vroeg voor bewindvoering door haar vader. De 40-jarige celeb deelde foto’s waarop ze alleen een paar witte kousen draagt. Ze schrijft daarbij dat haar ’energie’ als ’vrije vrouw’ nog nooit zo goed heeft gevoeld (Free woman energy has never felt better). Daarmee verwijst ze uiteraard naar het einde van de curatele waar ze dertien jaar onder stond door haar vader. Dit najaar werd die na een langlopende rechtszaak opgeheven. De blootfoto´s hebben 2 miljoen likes opgeleverd op haar Insta-account.

Continue Reading

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: