Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Lifestyle

Feit dankzij onderzoek! Dikke mannen houden het (veel) langer vol tijdens seks

dikke man

Dikke man zingt – foto via Pixabay

Ja heren! U leest het goed. Volgens het onderzoek houden dikke mannen langer vol in bed. Het betekent niet dat je morgen meteen de winkelwagen vol moet gaan laden met bier en pizza´s. Toch presteren voluptueuze mannen beter dan slanke kerels al hoewel is een bierbuik geen schoonheidsideaal.

Stevige kerels met een afdakje boven de plasser worden niet gebouwd in één dag. Is een jarenlange toewijding aan eten en drinken. Maar los van het feit dat strakke lichaam er fantastisch uitziet, blijkt een buikje een praktische voordelen te hebben. Dikke mannen houden het langer vol tussen de lakens.

Het onderzoek
Dat blijkt uit onderzoek dat onder de naam ‘International Journal of Impotence Research’ in Nature gepubliceerd werd. Kerels met zware botten hadden meer uithoudingsvermogen in bed volgens het onderzoek

Aan het onderzoek deden een paar honderd mannen mee. Van heren met tot een postuurtje Frank Evenblij, tot kleine lucifer met de lichaamsbouw van Sander Schimmelpenninck, van alle deelnemers werden onderzocht hoelang zij het volhielden tijdens een potje seks tussen de lakens.

7 minuten
Conclusie: de zwaarlijvige deelnemers bereikten gemiddeld na ruim zeven minuten een hoogtepunt. Magere mannen bleken doorgaans na slechts twee minuten al hun kruit te hebben verschoten. Nogal een verschilletje dus. Hoe dat kan? Nou, d’r schijnt wel een wetenschappelijke verklaring voor te zijn. Mannen met een maatje meer maken vaak veel Oestradiol aan. Dat is een hormoon dat de chemische balans in het lichaam een beetje verstoort, waardoor het orgasme wordt uitgesteld.

Dus heren. Aan jou de keus. Ga je voor een gezonde maaltijdsalade of een lekkere steak op de barbecue.

Continue Reading

More in Lifestyle

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top