Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Films

Netflix deelt foto van Sofia Vergara als drugsbazin in nieuwe serie ‘Griselda’

Er gaat een nieuwe Netflix-spin-off komen die gaat over de drugskartelbaas Griselda Blanco. En die wil je zien, want de hoofdrol wordt gespeeld door Colombiaans Sofia Vergara. Netflix heeft een foto gedeeld waarop te zien is hoe Sofia Vergara er in de serie uit gaat zien. De serie komt uit de koker van dezelfde makers dat eerder Narcos maakte en laat zien hoe de drugsdame actief was in de jaren 80 tot en met millenniumwisseling. Griselda was een belangrijke speler in het Medellin Kartel, een criminele groep die werd geleid door beruchte drugsbaron Pablo Escobar. Griselda zelf was degene die cocaïnesmokkel introduceerde aan Escobar. Griselda zou daarnaast ook verantwoordelijk zijn geweest voor zeker 200 moorden en was ook de eerste vrouwelijke crimineel die miljardair werd door haar praktijken.

More in Films

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: