Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Cool

Mustang Eleanor van 2 miljoen dollar

Mustang Eleanor is een beroemde auto omdat het verscheen in de film “Gone in 60 Seconds” uit 2000. In de film speelde de Mustang Eleanor een hoofdrol als de auto die moest worden gestolen door de hoofdpersonage, gespeeld door Nicholas Cage. De unieke look van de auto, met zijn opvallende groene lak en op maat gemaakte bodykit, maakte het een iconische verschijning in de film en bij veel automobiel fans. Sindsdien is de Mustang Eleanor een van de meest populaire en herkenbare muscle cars uit de moderne popcultuur.

Bekijk hier een klein stukje video uit de film “Gone in 60 Seconds” met Nicholas Cage in Ford Mustang Eleanor.

De originele Eleanor uit de film “Gone in 60 Seconds” uit 2000 was gebaseerd op een 1967 Ford Mustang Fastback. Er zijn veel verschillende versies van Eleanor gebouwd voor de film en andere doeleinden, dus de precieze specificaties kunnen variëren. Maar in de film was Eleanor uitgerust met een 5.0 liter V8-motor die ongeveer 300 pk produceerde.

Continue Reading

More in Cool

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top