Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

video

Wat kan Leopard 2 tank

De Leopard 2 is een Duitse tank die door Krauss-Maffei Wegmann en Rheinmetall Defence wordt geproduceerd. Het is een zwaar bewapende en geavanceerde strijdwagen die bedoeld is voor het uitvoeren van tactische en operationele taken. De Leopard 2 is uitgerust met een 120mm kanonsysteem en een aantal luchtafweersystemen, waaronder een 7,62mm koepelmachinegeweer en een infrarood-afweersysteem. De tank is ook voorzien van geavanceerde elektronische systemen, waaronder een computergestuurd richtsysteem, een laserafstandsmeter en een ballistische rekenmachine. De Leopard 2 is een van de meest geavanceerde tanks ter wereld en is in dienst bij vele nationale krijgsmachten, waaronder die van Duitsland, Zweden, Nederland en Turkije.

https://www.youtube.com/watch?v=plig-9dBb3Q

Continue Reading
Advertisement

More in video

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top