Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

video

Wat kan Leopard 2 tank

De Leopard 2 is een Duitse tank die door Krauss-Maffei Wegmann en Rheinmetall Defence wordt geproduceerd. Het is een zwaar bewapende en geavanceerde strijdwagen die bedoeld is voor het uitvoeren van tactische en operationele taken. De Leopard 2 is uitgerust met een 120mm kanonsysteem en een aantal luchtafweersystemen, waaronder een 7,62mm koepelmachinegeweer en een infrarood-afweersysteem. De tank is ook voorzien van geavanceerde elektronische systemen, waaronder een computergestuurd richtsysteem, een laserafstandsmeter en een ballistische rekenmachine. De Leopard 2 is een van de meest geavanceerde tanks ter wereld en is in dienst bij vele nationale krijgsmachten, waaronder die van Duitsland, Zweden, Nederland en Turkije.

Continue Reading
Advertisement

More in video

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: