Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Dennis Schouten: “Ik ben kapot”

Dennis Schouten heeft zijn versie gegeven van de heftige avond die hij afgelopen zaterdag heeft meegemaakt. Hij heeft gedetailleerd uitgelegd wat er precies is gebeurd, inclusief de gelekte gesprekken en geruchten die door zijn ex openbaar zijn gemaakt.

In zijn verhaal onthult Dennis wie hem heeft aangevallen. Hij was aan het stappen in Enschede toen twee agressieve mannen op hem afkwamen. Hierbij benadrukte hij dat het niet gaat om mannen met een andere huidskleur, zoals in de geruchten werd beweerd.

Het begon met een onvriendelijke opmerking van één van de mannen, waarop Dennis reageerde dat hij weg moest gaan. Vervolgens begon de andere man op hem in te slaan en raakte Dennis gewond.

Ook heeft Dennis zijn kant van het verhaal over de bizarre ruzie tussen hem en zijn ex verteld. Zij wilde hem blootstellen met een vermeende gelekte audio-opname met een minderjarige, maar hij beweert dat hij nooit een strafbaar feit heeft gepleegd.

Bekijk het hele verhaal en alle beelden op “RoddelPraat” met Jan Roos en Dennis himself.

Continue Reading

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top