Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Valt Single Nicol Kremers goed in de smaak bij mannen?

Sinds de relatie uit is met de bekende vakantieparken man, Peter Gilles, is Nicol Kremer vaker op het internet te vinden dankzij pikante foto’s. Er staan een paar op haar Instagram-account, maar voor meer natuurfilms- en foto’s moet je toch op de pagina van Nicole op OnlyFans loeren. Volgens Nicole is dit haar kans om nieuwe avonturen te beleven, maar foto’s en video’s op OnlyFans plaatsen is toch om alleen geld te verdienen, zou zij in geldnood zijn?

Nicole Kremers is vooral bekend als de ex-vriendin van Peter Gillis, een Nederlandse vastgoedmagnaat en eigenaar van vakantieparken. Kremers is enige tijd de vriendin geweest van Gillis en heeft zelf ook gewerkt voor een van zijn vakantieparken. In 2020 kwamen Gillis en Kremers in het nieuws toen bekend werd dat Gillis was gearresteerd op verdenking van onder meer belastingfraude en valsheid in geschrifte. Kremers heeft destijds verklaard dat zij niets te maken had met de vermeende fraude en heeft afstand genomen van Gillis en zijn zaak.

Wat is OnlyFans?
OnlyFans is een online platform dat content creators, zoals bijvoorbeeld modellen, artiesten en influencers, in staat stelt om abonnementen aan te bieden aan hun volgers voor toegang tot exclusieve content. Het platform is opgericht in 2016 en heeft sindsdien veel populariteit verworven, met name onder mensen die geld willen verdienen met het delen van expliciete of erotische content.

Op OnlyFans kunnen creators verschillende soorten content delen, zoals foto’s, video’s, livestreams en tekstberichten. Deze content kan alleen worden bekeken door mensen die zich hebben geabonneerd op het account van de creator en hebben betaald voor toegang tot de exclusieve content. De creators bepalen zelf de prijs van hun abonnement en kunnen extra geld verdienen door fooien te ontvangen van hun volgers.

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: