Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Lifestyle

Mannen kiezen vaker voor penisvergroting

Worden vrouwen nu veeleisender over mannelijke bedprestaties?

Steeds meer mannen kiezen voor een penisvergroting. De klinieken voor deze verlenging schieten als paddenstoelen de grond uit, maar is dat wel een positieve ontwikkeling? Of worden onzekere mannen wellicht te veel beïnvloed door hun dagelijkse portie natuurfilms?

Operatie of niet?
Penisvergroting is het proces van het vergroten van de lengte of dikte van de penis. Dit kan worden gedaan door middel van verschillende methoden, waaronder chirurgische en niet-chirurgische technieken.

Chirurgische methoden omvatten onder andere het insnijden van de ligamenten die de penis aan het schaambeen bevestigen, waardoor de penis naar voren kan worden getrokken en langer lijkt. Andere chirurgische opties omvatten het transplanteren van vet of huidweefsel van elders op het lichaam naar de penis, of het inbrengen van implantaten.

Tock maar niet opereren?
Niet-chirurgische methoden zijn onder andere het gebruik van penisvergrotingsapparaten, zoals penispompen en extenders, evenals het gebruik van crèmes, erectiepillen en supplementen die beweren de grootte van de penis te vergroten. Het is belangrijk op te merken dat er geen gegarandeerde methode is om de grootte van de penis blijvend te vergroten

Continue Reading
Advertisement

More in Lifestyle

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top