Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

EK voetbal en Pokémon Go trending op Google

AMSTERDAM – Het Europees kampioenschap voetbal waar Oranje niet eens aan meedeed, dat was dit jaar de populairste zoekopdracht op Google in Nederland. Daarna volgden het videospelletje Pokémon Go en de nieuwe iPhone 7.

Dat blijkt uit Google’s Year in Search, het jaaroverzicht van 2016. In de top vijf staan verder Formule 1-coureur Max Verstappen en de overleden zanger David Bowie.

Ook op Douwe Bob, de Olympische Spelen in Rio en Donald Trump werd in ons land veel gezocht. Zangeres Anouk was op Google de meest gezochte Nederlandse vrouw en Geert Wilders de meest gezochte Nederlandse politicus. Als het gaat om internationale celebrities staat Justin Bieber bovenaan.

ANP Nieuws

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: