Connect with us

Nieuws.org

Moslim met mes valt klanten supermarkt aan

Nieuws

Moslim met mes valt klanten supermarkt aan

Parijs: Twee klanten van een supermarkt zijn zich rot geschrokken toen zij naar buiten liepen. Een moslim in jurk wachtte de klanten buiten op met een mes in zijn hand. Met een beweging probeerde de moslim de klanten te verwonden, mogelijk omdat de klanten met flessen bier in hun handen naar buiten liepen. Deze maand is het ramadan, dat is voor moslims vastentijd, gedurende tussen zonsopgang en ondergang mag er niet worden gegeten en gedronken worden. Mogelijk is de moslim daarom boos op de klanten met bier in hun handen.

Continue Reading
Advertisement
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Nieuws

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.151 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top