Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Humor

Deze Russische dames gaan viraal op internet

Op het internet lachen we vaak om Russische dashcam en andere ongelukfilmpjes, vooral de mannen uit de voormalig ‘Sovjet unie’ hebben vaak kort leven. Enfin, de vrouwen op datingsites en andere bekende sociale mediakanalen zoals Facebook en VK.com kunnen ook heel erg viraal hard gaan op het internet. Vooral als een foto voor hun profiel echt geniaal is voor stupiditeit. Maar ja, ze bestaan echt en de vrouwen denken dat hun foto’s serieus genomen worden op het internet. Mocht je toch wel interesse hebben in mooie Russin, surf dan meteen naar Anastasiadate.com om er één te ontmoeten. Lukt het niet, maar je komt wel een leuke profielfoto tegen, vergeet dan niet om te gaan delen. Je kan ook dit gaan lezen: Handvaten om succesvol te worden op datingsites.

Continue Reading
Advertisement

More in Humor

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top