Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Lifestyle

Onderzoek wijst uit: Mannen na 54ste levensjaar pas volwassen

man kijkt depri
Er wordt gezegd dat jongens die hun 18-jarige leeftijd bereiken volwassen worden, maar een onderzoek onder duizend deelnemers heeft uitgewezen dat mannen pas rond 54-jarige leeftijd volwassen worden schrijft Mama magazine. Wat is nou de verklaring hiervoor?!

De meeste mannen vertelden dat ze pas rond hun 54ste levensjaar zeker voelen over hun leven, dan zij ze eindelijk gesetteld met huisje, boompje en beestje en eventueel een vrouw.

Later volwassen
De oorzaak hiervan is hoogstwaarschijnlijk het feit dat mannen tegenwoordig veel later vader worden dan vroeger. De leeftijd van de gemiddelde vader is nu dan ook ongeveer 32 of 33 jaar. Maar tot 54 jaar gedragen mannen nog weleens lollig, sarcastisch, speels en tikkeltje egoïstisch

Eerst werd gedacht dat de leeftijd dat mannen volwassen werden tegen de 40 lag, maar dankzij deze studie is het opgeschoven naar 54. Vóór deze leeftijd zeggen mannen dat ze nog vaak twijfelen over hun leven, meestal door financiële problemen en liefde zij ze ook niet altijd gelukkig.

Foto via Pixabay.

Continue Reading
Advertisement

More in Lifestyle

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top