Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Partner van Peter R de Vries lekte gevoelige informatie


Advocaat Khalid Kasem heeft in 2015 informatie naar organisatie van Ridouan Taghi gelekt. Taghi was een maffiakopstuk met Saïd Razzouki, in beide personen zijn verdachten in de zaak Marengo. Op 16 december 2019 werd Taghi aangehouden in Dubaien daarna overgevlogen naar Nederland. Hij verblijft nu in de gevangenis in afwachting van zijn proces.

Kasem wordt nu verdacht dat hij gevoelige informatie heeft gelekt over wapenvonst in Nieuwegein. De politie deed een inval in verschillende opslagboxen. Daarbij diverse wapens gevonden. De justitie noemde de vondst ook de grootste wapenvondst ooit in Nederland.

Saillant moment: Peter R de Vries maakte eerder bekend dat hij afscheid neemt van zijn kantoor De Vries & Kasem advocaten. Hij kon donders goed aan zijn water voelen dat een heibel moment voor hem aan zat te komen, maar deed alsof dat er niets aan de hand is en een normale afscheid was staat op Twitter te lezen.
Peter r de vries

Advocaat Khalid Kasem bracht onlangs een boek uit over voormalige voetballer van Ajax Abdelhak Nouri in het programma DWDD en werd onlangs nog tweede in het prohgramma van De Slimste Mens.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: