Connect with us

Nieuws.org

‘Beste Gerald, blij dat je bent opgehoepeld’


>>Zoek jouw relatie match!<<>>Win miljoenen euros!<<


Buitenland

‘Beste Gerald, blij dat je bent opgehoepeld’

ERFURT – ‘Beste Gerald, we zijn dankbaar dat we mogen beleven dat je na 17 treurige jaren eindelijk de weg hebt gevonden die uit Erfurt leidt’. Met deze hoogst opmerkelijk inleiding van een advertentie laten artsen aan een zojuist vertrokken chef weten hoe blij ze zijn dat de man is opgehoepeld.

De advertentie staat in de krant Thüringer Allgemeinen. De opgeluchte collega-artsen werken in de Helioskliniek in Erfurt. De chef-arts die ze juichend uitluiden, is naar Berlijn vertrokken. ‘Jammer voor Berlijn’.

‘Dankzij jou zijn generaties anesthesisten verkeerd opgeleid en wie dat niet liet gebeuren, vertrok naar een andere kliniek’, schrijven de voormalige collega’s. Een chef-arts moet beschikken over empathie, alsmede over sociale en vakkundige competentie. Dat zijn woorden, zo staat in de advertentie, ‘die jou volledig onbekend zijn’.

De advertentie is opgesierd met vier kleurrijke, feestelijke ballonnen.

Continue Reading
Advertisement
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Buitenland

Flirten

Nederlandse tegenhanger van Tinder.nl. Maak gratis account aan en flirt mee

Partner

Trending op Nieuws.org

Facebook

To Top