Connect with us

Nieuws.org

Marokkanen rellen in Brussel na winst voetbalwedstrijd


>>Zoek jouw relatie match!<<>>Win miljoenen euros!<<


video

Marokkanen rellen in Brussel na winst voetbalwedstrijd

Marokkaanse voetbalsupporters hebben in Brussel voor overlast en vandalisme gezorgd, ook werken er winkels geplunderd. De ME van de politie moest in in actief komen om overlast terug te dringen. Ook in andere Europese steden was het onrustig na 2-0 winst op Ivoorkust. In Amsterdam is een cameraman van AT5 belaagd door Marokkanen. Ook in Rotterdam, Antwerpen en Parijs waren de supporters de straten op gegaan, maar tot problemen is het niet gekomen.

Meer in video

Flirten

Nederlandse tegenhanger van Tinder.nl. Maak gratis account aan en flirt mee

Partner

Trending op Nieuws.org

Facebook

To Top