Connect with us

Nieuws.org

Inbreker valt in slaap

Buitenland

Inbreker valt in slaap

LAMSTEDT – Een inbreker is tijdens zijn ,,werk” in slaap gevallen in de logeerkamer van de gezinswoning in Duitsland waar hij binnen was geslopen. De bewoners van het huis in Lamstedt vonden de straalbezopen ongenode gast bij thuiskomst even na middernacht, aldus de politie vrijdag.

Omdat de 31-jarige man niet wilde vertrekken, belden de bewoners de politie. Die namen de inbreker vervolgens met veel moeite mee naar het bureau. Bij huiszoeking in zijn woning vond de politie later nog buit van eerdere klussen.

Lees ook: Criminelen kweken drugs in atoomkelder van defensie.

Advertenties

Meer in Buitenland

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top