Connect with us

Nieuws.org

Fagenbehandeling alternatief voor antibiotica


>>Zoek jouw relatie match!<<>>Win miljoenen euros!<<


Lifestyle

Fagenbehandeling alternatief voor antibiotica

Behandeling met Fagen is de toekomst voor behandeling van ziektes en infecties wanneer antibiotica niet meer werkt wegens resistentie. Een behandeling met Faag ofwel bacteriofaag biedt dan de uitkomst voor mensen die niet meer behandelt kunnen worden met antibioticum. Steeds meer bacteriën worden resistent voor een behandeling met antibiotica, waardoor de medicijnen in de toekomst niet goed meer werken. Er wordt zelfs voorspeld dat in de toekomst 10 miljoen doden per jaar gaat vallen. Met een fagenbehandeling kan men gericht slechte bacteriën aanpakken, alleen de medische industrie voelt hier niks voor. Mensen die uitbehandeld zijn zoeken tegenwoordig hun heil in landen zoals Georgië en Rusland, daar is de behandeling met faag normaal in de zorg.

Continue Reading
Advertisement
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Lifestyle

Flirten

Nederlandse tegenhanger van Tinder.nl. Maak gratis account aan en flirt mee

Partner

Trending op Nieuws.org

Facebook

To Top