Connect with us

Nieuws.org

Monica Geuze zwanger


>>Zoek jouw relatie match!<<>>Win miljoenen euros!<<


Achterklap

Monica Geuze zwanger

De 22-jarige bekende youtube-vlogster Monica Geuze is zwanger. Dat vertelde zij op haar instagram-blog. Monica heeft een relatie met haar partner FC Groningen-voetballer Lars Veldwijk (26). De vlogster maakte bekend dat zij al 14 weken zwanger is. Monica en Lars verblijven momenteel in Dubai om hun vakantie te vieren. Het jaar 2018 is het jaar waarin Monica een milf wordt, alhoewel zullen wij haar fotoshoot met Anna Nooshin nooit meer vergeten.

Yaaay!! Best christmas gift ever, we're expecting­čÖł­čÖł­čÖł

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze) op

Meer in Achterklap

Flirten

Nederlandse tegenhanger van Tinder.nl. Maak gratis account aan en flirt mee

Partner

Trending op Nieuws.org

Facebook

To Top