Advertenties
Connect with us

Nieuws.org

Nieuw Oh Oh Cherso lid: Kayleigh

NSFW

Nieuw Oh Oh Cherso lid: Kayleigh

Het uitgemolken programma Oh Oh Cherso moet om een beetje interessant te blijven na Oh Oh Tirol natuurlijk wel een beetje opgeleukt worden, en dat gebeurd. Ze is nog maar 18 lentes jong, is waarschijnlijk niet op haar mondje gevallen, wil bekend model worden en ze is samen met een één of andere homo toegevoegd aan de Oh Oh Cherso cast. En natuurlijk is deze aandachtsgeile vrouw ook online te vinden, haar foto’s (ook in bikini) zijn op Hyves, haar persoonlijke Hyves(even inloggen voor foto’s) en Facebook te vinden. Daarnaast heeft ze ook een vacature als model open staan en is ze actief op twitter en dan deel je natuurlijk ook wel eens foto’s waaruit blijkt dat ze prettig gestoord is?

Advertenties

Meer in NSFW

Advertenties

Trending op Nieuws.org

To Top